Hol bulizzunk?

Szerdahelyen sajnos nincs sok hely, ami bulizásra alkalmas, és mivel jómagam is szeretek kijárni néha, és jó zenékre bulizni, ez engem is sajnálattal tölt el. A fiatalság, de általánosságban mondhatni minden ember igényli a zenét, és egy helyet, ahova hétvégente elmehet, ihat egy sört, és jó zenék szólnak. Szerencsére pont ezt a problémát oldja meg nem egy, hanem kettő csodálatos klub is Szerdahelyen. Ez a kettő nem más, mint az NFG Klub és a Soul Hunter Music Club.

Az NFG Klub a VMK mögött található, kissé eldugott helyen a belvárosban. Ennek ellenére nap mint nap a zene szerelmesei csoportjaival látogatják az érdekesebbnél érdekesebb zenei és művészi programokat. Fontos tudni, hogy az NFG a zene mellett az érdeklődőknek szervez könyvbemutatókat, beszélgetéseket, beugrót, kvízesteket és tásasjátesteket is. A legtöbb program ingyenes, néha van, hogy kell egypár eurót fizetni. Összességében az NFG egy tökéletes hely, ha hétvégén picit ki akarunk kapcsolódni.

Ha nagyobb bulit akarunk, akkor viszont látogassunk el a Soul Hunter-be. A Soul Hunter körülbelül 1 éve új menedzsment alá került és föl lett újítva. Új külsővel és belsővel vár minden korosztályt. A belépő kb.  5-10 euró körül mozog, alkalomtól függően. A Soulba a Rózsaszín Pitbulltól kezdve Rómeó Vérziken keresztül DJ Kopi-ig minden fajta stílust találunk. A Sever 2-i Jednota mellet található, picit távolabb a városközponttól, de nagyon közel a Magángimihez, szóval, ha akarunk hajnalig tombolhatunk, elalszunk az autónkban, és reggel mehetünk iskolába.

Mindenkinek ajánlom, hogy nézzen be mindkét helyre, és biztos vagyok, hogy valamelyik meg fog tetszeni.